Skip to main content

Stookolietank kopen? Wij zijn dé specialist in tankverkoop.

Heeft u interesse om een stookolietank te kopen? Dan moet u zeker contact opnemen met TANKMASTERS BVBA uit Overpelt. Wij zijn dé specialist in tankverkoop. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf in deze branche en bieden een full service met betrekking tot mazouttanks. We bieden passende oplossingen voor particulieren en bedrijven uit onder andere Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, Peer en Bocholt.

TANKMASTERS BVBA is een dynamische onderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop, levering en plaatsing van stookolietanks. Wij plaatsen zowel bovengrondse als ondergrondse mazouttanks voor de opslag van uw stookolie

tankverkoop

Stookolietank laten plaatsen

Als u uw huis gaat verwarmen met behulp van stookolie, zult u gebruik maken van een stookolietank (mazouttank). Een stookolietank laten plaatsen moet met zeer veel zorg gebeuren. Stookolie is immers een gevaarlijke stof.

Het gevaar van deze brandstof is goed te begrijpen als u kennis heeft over de herkomst hiervan. Stookolie (ook wel gasolie, mazout of huisbrandolie genoemd) is namelijk onderdeel van de familie van koolwaterstoffen. Dit zijn derivaten van aardolie. Stookolie is zéér ontvlambaar en kan de bodem en het grondwater ernstig vervuilen bij een lek of ongeval. Het is dan ook niet verwonderlijk dat aan het plaatsen van een stookolietank veel wettelijke bepalingen zijn verbonden en er veel voorzorg- en onderhoudsmaatregelen nodig zijn.

Stookolietank kopen? Kies een erkend bedrijf voor plaatsing mazouttanks

Gaat u een stookolietank kopen? Als u voor een erkend bedrijf kiest voor plaatsing van mazouttanks zult u zich geen zorgen hoeven maken over deze voorzorg- en onderhoudsmaatregelen en de wettelijke bepalingen. TANKMASTERS BVBA is zo’n erkend bedrijf dat oplossingen op maat voor u beschikbaar heeft. We hebben al veel stookolietanks geplaatst in Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, Peer en Bocholt.

Onze vakbekwame techniekers kijken en denken graag met u mee over de mogelijkheden die het beste bij uw gebruik passen. Daarnaast nemen wij alle voorzorgsmaatregelen voor u uit handen en kunnen wij u uitgebreid informeren over de wettelijke bepalingen.


Welke mazouttank is het meest geschikt?

Wij hebben zeer veel keuze in zowel ondergrondse- als bovengrondse tanks. Ons gamma bestaat uit verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor losse tank accessoires in alle maten en formaten (al dan niet uitgerust met diverse toebehoren), maar ook voor complete verdeelsystemen voor het tanken van uw voertuigen of machines.

Welke mazouttank het meest geschikt voor u is, hangt af van uw situatie en uw specifieke wensen. We komen hiervoor graag bij u ter plaatse kijken om u een goed advies te kunnen geven en een passende offerte aan te kunnen bieden.

Onze vakbekwame techniekers zijn uitstekend op de hoogte van de geldende regelgeving waarmee vanzelfsprekend rekening gehouden wordt bij het plaatsen van stookolietanks. Alle tanks die wij leveren zijn goedgekeurd. Dit is inzichtelijk gemaakt door de groene dop of het merkplaatje met het bijhorende certificaat. U bent verzekerd dat u voldoet aan alle veiligheidsnormen.


Een full service van uw specialist in tankverkoop uit Overpelt

TANKMASTERS BVBA kan u een full service aanbieden voor uw stookolietank. Uw specialist in tankverkoop uit Overpelt verzorgt niet alleen de plaatsing, maar ook de periodieke keuring hiervan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw olietank is de juiste staat blijft.

U voorkomt hiermee als particulier niet alleen grote problemen maar ook veel leed in de wintermaanden. Als u de brandstof in een bedrijfsproces voor professionele doeleinden gebruikt wordt is het fijn dat de tank in goede staat verkeerd. Zowel voor bovengrondse als ondergrondse mazouttanks bent u als particulier of bedrijf bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.

Vraag nu jouw offerte aan!

Wenst u een tank aan te kopen? Vraag uw offerte aan! Wij maken graag vrijblijvend een persoonlijke prijsofferte. Alvast bedankt voor uw interesse.