Skip to main content

Stookolietank kopen?Wij zijn dé specialist in tankverkoop.

Bent u op zoek naar een stookolietank voor particulier of professioneel gebruik? TANKMASTERS BVBA is een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van stookolietanks. Wij zorgen voor een advies op maat dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een correcte levering en plaatsing van uw stookolietank. Hierbij worden alle wettelijke voorschriften vanzelfsprekend strikt opgevolgd. Zowel voor bovengrondse- als ondergrondse mazouttanks bent u als particulier of bedrijf bij ons aan het juiste adres.

Het verwarmen met stookolie wordt nog altijd gezien als een zuinige verwarmingstechniek. Doordat de emissie van schadelijke stoffen beperkt wordt, kan het ook gezien worden als een techniek die beperkt milieubelastend is, mits de verwerking en opslag wel op correcte wijze plaatsvindt.

tankverkoop bij de specialist

Persoonlijk advies bij aankoop van uw mazouttank

Wij geven u graag persoonlijk advies bij de aankoop van uw mazouttank. Ons gamma bestaat uit verschillende (dubbelwandige en enkelwandige) mogelijkheden, gaande losse tank accessoires naar ondergrondse en bovengrondse tanks in alle vormen en formaten. Hierbij kunnen wij u een ruim assortiment aan toebehoren aanbieden.

Van stookolietanks voor particulier gebruik tot professionele tanks met complete verdeelsystemen voor het tanken van uw voertuigen of machines, u kunt uitstekend bij ons terecht. Omdat dit aanbod zo uitgebreid is, bespreken we graag persoonlijk uw specifieke wensen, waarop we aansluitend een passende offerte kunnen bieden.

Levering gekeurde stookolietanks

Vanzelfsprekend leveren en plaatsen wij tanks en pompinstallaties die volledig aan de wettelijke voorschriften voldoen. U ontvangt bij levering en plaatsing ook het bijhorende certificaat. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw brandstofleverancier niet zal weigeren om uw tank te vullen.

Naast de verkoop en plaatsing van de tanks kunnen wij ook de herkeuringen van de installaties voor u verzorgen. In de meeste gevallen is dit wettelijk verplicht maar het is zeker raadzaam om dit ook op vrijwillige basis periodiek te laten uitvoeren. Als bijkomende service kunnen wij u, indien gewenst, verwittigen wanneer uw installatie toe is aan een herkeuring. Meer over het laten keuren van stookolietanks leest u op onze pagina keuring van stookolietanks.

Heeft u een oude tank die eerst verwijderd of gesaneerd moet worden? Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen uw oude tank zorgvuldig voor u verwijderen voordat we de nieuwe tank voor u plaatsen. Hierover leest u meer op de pagina sanering van stookolietanks.

Vraag nu jouw offerte aan!

Heeft u interesse in een vrijblijvend advies voor een nieuwe stookolietank? Neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop van stookolietanks. Wij helpen u graag verder met een geschikte energiebron die volledig past bij uw wensen en doelstellingen.