Skip to main content

Stookolietank laten sanerenin regio Overpelt

Is uw stookolietank aan vervanging toe? Dan is het een goede keuze om deze door een gespecialiseerd bedrijf te laten saneren. Particulieren en bedrijven die hun stookolietank laten saneren in regio Overpelt kunnen dit het beste laten doen door TANKMASTERS BVBA. Wij zijn een zeer aansprekende naam in deze regio met betrekking tot het plaatsen, keuren en saneren van stookolietanks.

TANKMASTERS BVBA is een dynamische onderneming, die gespecialiseerd is in levering en plaatsing van stookolietanks. Wij leveren zowel bovengrondse- als ondergrondse mazouttanks voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor losse tank accessoires met bijbehorende onderdelen tot complete professionele verdeelsystemen voor het tanken van uw voertuigen of machines.

tanksanering

Mazouttank laten vervangen

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn als u uw mazouttank wilt laten vervangen. Vanzelfsprekend heeft het de voorkeur om eerst de oude mazouttank te verwijderen om ruimte te creëren voor een nieuw exemplaar. Het verwijderen (en onschadelijk maken) van een mazouttank wordt ook wel “neutraliseren”genoemd. Uw oude bovengrondse mazouttank of een keldertank kunnen wij binnen één dag verwijderen (neutraliseren). Dit kunnen wij zonder breekwerk voor u uitvoeren, zodat er geen onnodige schade ontstaat.

Uw tank wordt met behulp van een knabbelschaar in hanteerbare stukken gesneden, zodat deze makkelijker naar buiten gedragen kan worden voor recycling. De werkzaamheden zullen zonder vonken, zonder spatten en zonder geurhinder plaats vinden en in één dag zal uw oude tank verwijderd zijn.

Mazouttanks verwijderen

Zelfs de meeste ondergrondse mazouttanks zijn uitstekend te verwijderen. Als dit niet mogelijk is, doordat de tank zich geheel of gedeeltelijk onder een gebouw bevindt, kunnen we de tank volledig vullen met zand of het lichtere bioschuim om instortingsgevaar te voorkomen. De tank zal dan geen enkel gevaar kunnen opleveren en prima kunnen blijven liggen maar dit zal nooit onze eerste keuze zijn. We zullen alles doen wat in onze mogelijkheden ligt om de tank te verwijderen en vaak weten onze gespecialiseerde vakmensen hiervoor een oplossing op maat te verzinnen.


Tanksanering zonder sporen

Wij kunnen een tanksanering voor u uitvoeren zonder “sporen” achter te laten. Gezien het zéér ontvlambare karakter van stookolie en de vervuiling die het kan veroorzaken voor de bodem en het grondwater is het van belang om de tanksanering zorgvuldig aan te pakken om aantasting van de schadelijke stoffen te voorkomen.

We beginnen dan ook met het leegpompen van het residu indien dit zich nog in de tank bevindt, als start van de tanksanering. Daarna wordt de tank aan de binnenkant volledig schoongemaakt, voordat deze wordt ontmanteld. Er zal geen blijvende schade aan de natuur worden aangebracht door het saneren van de stookolietank.


Stookolietank laten saneren in regio Overpelt

TANKMASTERS BVBA is dus hét geschikte bedrijf om uw stookolietank te laten saneren in de regio Overpelt. Vanzelfsprekend staan onze vakbekwame techniekers ook voor u klaar als u in de omgeving van Overpelt woont zoals in Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, Peer en Bocholt.

Wij zorgen voor de juiste oplossing voor bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het saneren van uw stookolietank zodat u er weer jaren op een veilige manier gebruik van kunt maken.