Skip to main content

Waarom uw mazouttank saneren met de kenners van Tankmasters

Waarom uw mazouttank saneren met de kenners van Tankmasters

Bent u in het bezit van een mazouttank die u niet langer gebruikt? Of hebt u een mazouttank die niet langer goedgekeurd is om te gebruiken? Dan is het hoog tijd om deze te vervangen of verwijderen. Tankmasters is een all-in specialist op het vlak van stookolie en biedt een omvattende service aan voor het saneren van uw mazouttank. Uw mazouttank saneren was nog nooit zo gemakkelijk als met de hulp van Tankmasters. Sit back and relax, wij nemen de klus op ons!

Voor we uw mazouttank saneren: wat u moet weten

Er zijn heel wat redenen om een mazouttank te saneren. Hij wordt niet meer gebruikt, is aan vervanging toe of u wilt simpelweg een kleiner model. Wat de reden ook mag zijn, u kunt steeds terecht bij Tankmasters om u te helpen met het saneringsproces van uw mazouttank. Het is volgens de wet verplicht om uw mazouttank te saneren wanneer deze niet langer in gebruik is. Die wetgeving verschilt echter per gewest. Daarnaast is het ten zeerste aan te raden, omdat een ongebruikte of gebrekkige mazouttank bijzonder schadelijk kan zijn voor het milieu. Wanneer er oxidatie optreedt, want de meeste oude mazouttanks zijn van metaal, kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de tank begint te lekken. Als die stookolie terecht komt in de bodem is dat niet alleen schadelijk voor de planeet, maar ook voor u en uw omgeving: de stof is namelijk licht ontvlambaar. Erg gevaarlijk! Neem dus geen risico’s en laat uw mazouttank saneren door een professional met kennis van zaken, zoals Tankmasters te Pelt.

Vermijd hoge kosten en laat uw mazouttank saneren

Indien u een oude mazouttank in uw bezit hebt is het mogelijk dat deze binnen de kortste keren een barst of lek krijgt. Wanneer de stookolie in contact komt met de bodem is deze verontreinigd en moet ze gesaneerd worden. Dat is een rekening die wel eens hoog kan oplopen. Bespaar uzelf daarom de stress en hoge kosten door te vertrouwen op Tankmasters om uw mazouttank te saneren. Daarna kunt u nog kiezen om de mazouttank in kwestie te verwijderen. Want ook die service bieden we aan bij Tankmasters!

Mazouttank

Mazouttank saneren of verwijderen met Tankmasters in Pelt

Wanneer u uw mazouttank niet langer gebruikt, moet u ze laten saneren. Naast de sanering kunt u ook kiezen om deze te laten verwijderen. Dat doen we enkel wanneer we merken dat dat ook mogelijk is. In dat geval vullen we de tank niet na de reiniging. We nemen ze simpelweg mee. Indien ze fysiek te groot is zal ons vakkundig technisch personeel de tank in stukken snijden met uiterste zorg, zodat we ze op die manier kunnen verwijderen. Dat valt allemaal binnen de diensten die we aanbieden bij Tankmasters.

Ook uw mazouttank toe aan sanering? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info!

Wilt u uw mazouttank laten saneren, dan staan wij altijd klaar om u met man en macht verder te helpen. Bent u benieuwd naar wat we bij Tankmasters nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een persoonlijke en vrijblijvende afspraak met onze specialisten vast te leggen. We geven u graag professioneel advies op maat van uw individuele situatie, en houden daarbij altijd rekening met uw voorkeuren en budget. Zo komen we tot een oplossing waarmee u 100% tevreden bent en vormen we een betrouwbare partner op wie u altijd kunt rekenen. U kunt ons dus altijd bereiken via het online contactformulier of een mailtje sturen naar milieu@verkoyen.be. Dan helpen we u spoedig en met veel plezier verder bij de sanering van uw mazouttank of een andere klus!