Skip to main content

Voor de grondige reiniging van uw stookolietank kunt u op Tankmasters rekenen

Voor de grondige reiniging van uw stookolietank kunt u op Tankmasters rekenen

Uw stookolietank op tijd en stond grondig laten zuiveren en onderhouden door een professionele partner is bijzonder belangrijk voor de lange levensduur en het veilig gebruik ervan. Bij Tankmasters kunt u er dan ook op vertrouwen dat de reiniging van uw mazouttank tot in de puntjes succesvol uitgevoerd wordt. Wij hebben jarenlange ervaring in de sector. Lees hier wat we, naast de reiniging, nog meer kunnen doen voor uw mazouttank!

Hoe gaat een reiniging van mijn mazouttank in zijn werk?

Mijn mazouttank reinigen? Hoe gebeurt dat precies? Een mazouttank reinigen doen onze experten bij Tankmasters BVBA op de volgende manier:

·       Eerst openen onze technici het mangat zonder uw tuin of oprit te beschadigen

·       Uw mazouttank wordt geopend en leeggezogen met behulp van ons professioneel materiaal en onze ervaringsdeskundigen

·       De vuile mazout, samen met de afvalstoffen en het sediment, wordt opgevangen en getransporteerd naar een erkend verwerkingsbedrijf

·       De tank wordt door onze experten manueel gereinigd met een hogedruktoestel

·       Tot slot wordt de tank nog eens leeggezogen om het olie-water-slibmengsel te verwijderen

Bij een bovengrondse mazouttank gebeurt de reiniging op de eerste stap na hetzelfde. Voor advies of bij vragen kan u Tankmasters BVBA steeds vrijblijvend contacteren.

Eerst mazouttank reinigen, dan opvullen

Voordat uw tank opgevuld wordt, zullen onze experten deze reinigen. Mazout bevat na verloop van tijd immers sedimenten, die zich in de tank afzetten en opstapelen. Deze afzetting wordt best eerst verwijderd, zodat dit nooit in de bodem kan terecht kan komen en een risico kan vormen voor het veilig gebruik. En dat is wat we bij Tankmasters voor onze rekening nemen!

Uw mazouttank zal na reiniging door de experten van Tankmasters BVBA opgevuld worden met zand of BIOFILL Hars indien deze niet verwijderd kan worden. Dit is een milieuneutraal, biologisch afbreekbaar hars waarbij er geen zwaar geschut nodig is om de mazouttank te saneren. Zo worden uw oprit of gazon niet beschadigd. Onze medewerkers hebben ook geen gasmaskers en beschermende pakken nodig, waardoor het gehele proces nog sneller en efficiënter verloopt. En als u de tank later toch wilt verwijderen, dan weegt die dankzij BIOFILL veel minder dan zand.

De tanksanering kan u bovendien ook zorgeloos door onze medewerkers laten uitvoeren. Wij specialiseren ons in alles wat uw mazouttank betreft, waardoor u nooit beroep hoeft te doen op een externe partij en altijd op ons kunt rekenen als uw vaste, betrouwbare partner. Handig, toch?

Mazouttank reinigen en dan verwijderen

Ook als uw mazouttank verwijderd moet worden, zal deze alsnog eerst gereinigd worden door onze experten. Bij Tankmasters BVBA zorgen wij vervolgens voor een degelijke verwijdering en afvoer van de oude tank, zonder dat er schade of enige sporen achterblijven. Dit kunnen wij vaak binnen één dag uitvoeren, zonder dat er onnodig breekwerk noodzakelijk is. Zo bent u meteen geholpen! Uiteraard kunnen we ten slotte ook een nieuwe mazouttank voor u installeren, zo is de cirkel rond.

Mazouttank

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de zuivering van uw mazouttank!

Kan uw mazouttank wel een diepgaande cleaning gebruiken, dan staan wij bij Tankmasters altijd met man en macht voor u klaar. Wij hebben jaren ervaring in het reinigen van stookolietanks en zitten graag met u samen tijdens een persoonlijke afspraak, dan overlopen we samen de diverse mogelijkheden en onze tarieven. Ook voor meer informatie over de verwijdering van uw mazouttank, de aankoop van uw nieuwe mazouttank of de keuring van uw stookolietank kan u ons bovendien altijd vrijblijvend contacteren. Wij ontvangen u met veel plezier en bieden u een warme, klantvriendelijke service waarbij we u van begin tot einde ontzorgen. Zo streven we er dagelijks naar uw vaste partner te zijn voor de reiniging van uw mazouttank en meer.