Skip to main content

Uw mazouttank verwijderen doet u met de specialisten van Tankmasters

Uw mazouttank verwijderen? Laat het veilig uitvoeren door de ervaren specialisten van Tankmasters

Bij TANKMASTERS BVBA zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van mazouttanks voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om een bovengrondse of ondergrondse tank, wij zorgen voor een professionele en efficiënte verwijdering zonder schade aan uw eigendommen. Het verwijderen van een mazouttank is een specialistische klus die wij graag voor u uitvoeren. Wij zorgen voor een veilige en zorgvuldige afvoer van de tank en het afvoeren van de oude olie. Als ervaren professionals hebben wij de kennis en kunde in huis om deze klus snel en zonder onnodige overlast uit te voeren.

Waarom u best beroep doet op het team van Tankmasters voor de verwijdering van uw stookolietank

Als uw oude mazouttank niet meer gebruikt wordt of aan vervanging toe is, is het belangrijk om deze op een verantwoorde manier te laten verwijderen. Bij TANKMASTERS BVBA hebben wij de expertise en het materieel om uw tank volgens de geldende veiligheidsnormen te verwijderen. Wij zorgen voor een zorgvuldige afvoer van de oude olie en een vlekkeloze afhandeling van de werkzaamheden.

 

Wanneer u besluit uw oude mazouttank te laten verwijderen, wilt u er namelijk zeker van zijn dat het werk professioneel en met de grootste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. TANKMASTERS BVBA heeft een team van ervaren experts in dienst die uw oude mazouttank snel en efficiënt verwijderen. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe en veilige situatie.

Wanneer we een mazouttank niet kunnen verwijderen

Soms gebeurt het dat we een mazouttank niet kunnen verwijderen. Dit komt vaak door de ligging van de mazouttank. Dan is ze gevestigd op een plek die onbereikbaar is, zoals in een ingesloten tuin of onder de grond. In dat geval is het onmogelijk de tank te verwijderen zonder een constructiedienst erbij te halen, wat bijzonder veel budget kost. Daarom stellen wij dan ook telkens voor om de tank in kwestie simpelweg buiten gebruik te stellen. Zo blijft ze haar originele plaats behouden, maar kan ze geen gevaar meer opleveren voor het milieu of de omgeving en neemt u geen enkel risico. Bij dit proces saneren we uw tank en maken we hem onschadelijk op een snelle en professionele wijze. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken, ook wanneer we uw stookolietank uitzonderlijk niet kunnen verwijderen. En heeft u behoefte aan een nieuwe mazouttank? Dan kunt u ook voor die aankoop op ons vertrouwen.

Wij verwijderen stookolietanks voor zowel professionelen als particulieren

Het verwijderen van een mazouttank kan een ingewikkelde klus zijn, afhankelijk van de locatie van de tank en de omvang van het werk. Bij TANKMASTERS BVBA hebben wij de kennis en expertise om uw tank snel en veilig te verwijderen, zonder dat dit leidt tot schade aan uw eigendommen of onnodige overlast voor u of uw omgeving. Bij TANKMASTERS BVBA zijn wij dan ook gespecialiseerd in het verwijderen van mazouttanks voor particulieren en bedrijven. Werkelijk iedereen kan dus een beroep doen op onze service!

 

Wilt u uw oude mazouttank veilig en snel laten verwijderen? TANKMASTERS BVBA heeft jarenlange ervaring in het verwijderen van mazouttanks. Zit u nog met vragen of hebt u nood aan een van onze services? Laat het ons weten via het online contactformulier of mail ons op milieu@verkoyen.be.