Skip to main content

Uw mazouttank reinigen met de professionals van Tankmasters

 

Uw mazouttank reinigen met de professionals van Tankmasters

 

Uw mazouttank reinigen laat u best uitvoeren door een professional met kennis van zaken, die weet wat hij doet. Bij Tankmasters te Pelt zijn we zo’n professional: wij hebben jaren ervaring in de sector en zijn gespecialiseerd in alles wat mazouttanks betreft. Zo brengen elke uitdaging tot een goed einde. Interesse in onze producten en diensten? Lees dan zeker verder.

Een grondige reiniging van uw mazouttank, maar ook een keuring of vervanging!

 

Is uw mazouttank dringend toe aan een reiniging? Dan kunt u de diensten inschakelen van Tankmasters in Pelt. Wij zijn een allround specialist in het verkopen en verwijderen van mazouttanks. Daarnaast voorzien we ook in verschillende andere services voor uw mazouttank. Zo kunt u bij ons uw mazouttank laten reinigen, maar ook opvullen of keuren. We kennen de gevaren van stookolie voor mens en milieu en weten daarom ook zeer goed hoe we voorzichtig moeten omgaan ermee. Kies daarom voor Tankmasters voor al uw stookolieservices.

Eerste keer mazouttank reinigen

 

 

Bij de aankoop van een nieuw huis kan het wel eens gebeuren dat er een oude mazouttank aanwezig is. Wanneer deze door een erkende specialist goedgekeurd is voor gebruik, is het dan ook mogelijk om deze opnieuw in gebruik te stellen als u dat wenst. Alvorens uw mazouttank te gebruiken is het echter aan te raden om deze grondig te laten reinigen. Zo bent u zeker dat de inhoud van uw mazouttank geen schadelijke of gevaarlijke stoffen bevat, en dat u of uw omgeving geen risico loopt.

Tankmasters biedt daarom niet alleen aan om uw mazouttank te reinigen, maar ook om ze vervolgens te keuren indien dat nog niet zou gebeurd zijn. Wanneer de mazouttank toch niet geschikt lijkt voor gebruik, kunt u ook bij ons terecht om de tank te laten verwijderen. En voor de aankoop van uw nieuwe mazouttank natuurlijk!

U ziet: voor alles wat uw stookolietank betreft kunt u terecht bij één vaste partner, die niet bang is van een uitdaging en u graag uit de nood helpt. Zo hoeft u nooit bij een andere partij aan te kloppen, en bespaart u tijd, moeite en kosten!

Mazouttank

Andere services naast uw mazouttank reinigen 

 

Omdat we een allround specialist zijn in stookolie, bieden we bij Tankmasters ook andere services aan dan het reinigen van uw mazouttank. Zo bieden we bijvoorbeeld ook aan om uw stookolie te filteren. Dit wordt vooral gedaan om de vorming van algen te voorkomen. Ook voor de aankoop van nieuwe mazouttanks moet u bij Tankmasters zijn. Zo hebben we een uitgebreid aanbod aan mazouttanks voor zowel particulieren als bedrijven, met voor iedereen wat wils. We bieden niet alleen verschillende formaten stookolietanks aan: u hebt ook de ruime keuze uit dubbelwandige mazouttanks of enkelwandige stookolietanks, ondergrondse of bovengrondse mazouttanks, en meer.

Uw tank toe aan een reiniging? Neem vrijblijvend contact op 

 

Bent u nog op zoek naar een geschikte partner voor het grondig reinigen van uw mazouttank en heeft u interesse in onze diensten? We zitten graag een keertje persoonlijk met u samen om de mogelijkheden voor uw stookolietank te overlopen en geven u daarbij telkens oprecht en professioneel advies, op maat van uw wensen en noden.

Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak: u bent altijd welkom! Ook wanneer u nog met vragen zit of graag wat meer info zou ontvangen kunt u ons altijd bereiken. Laat het ons weten via het online contactformulier of mail ons op milieu@verkoyen.be. Dan helpen onze warme medewerkers u zo spoedig mogelijk verder!

Mazouttank