Skip to main content

Uw mazouttank kopen bij Tankmasters voor de beste kwaliteit

Uw mazouttank kopen bij Tankmasters voor de beste kwaliteit

 

Een mazouttank kopen lijkt u een interessante optie voor uw woning? Dat kunnen we bij Tankmasters, dé specialist in mazouttanks in Limburg, volmondig bevestigen. Wij verkopen stookolietanks voor particulieren en professionelen, maar staan ook in voor de verwijdering en sanering van uw huidige mazouttank. Voor ieder wat wils dus! Lees er hier alles over.

Een mazouttank kopen: de voordelen op een rijtje

 

Er zijn heel wat redenen om de aankoop van een mazouttank te overwegen. We sommen de voordelen van de investering in een stookolietank graag kort voor u op:

 

-       Een stookolietank is een goedkoper alternatief om uw huis mee te verwarmen dan elektriciteit en aardgas.

-       Eens uw mazouttank gevuld is, hoeft u zich ook voor een lange tijd geen zorgen te maken. U heeft een goed overzicht over uw verbruik en weet dat er aan uw verwarmingsbehoeften voldaan is.

-       Het gebruik van stookolie is daarnaast enorm energiezuinig, met een energierendement van maar liefst 98%. Dat betekent dat bijna niets van de warmte waarvoor u betaalt, verloren gaat.

-       Bovendien biedt een mazouttank kopen ook een veilige manier van verwarmen. Het is daarvoor wel belangrijk dat uw tank met regelmaat wordt gecontroleerd door een specialist, zou houdt u alles veilig en gemakkelijk.

 

Voor al dit en meer kunt u terecht bij Tankmasters. Samen met u bekijken we alle opties voor het kopen van een mazouttank en lichten we u uitgebreid in over de mogelijkheden en specificaties. Zo komt u bij ons nooit voor verassingen te staan en bent u altijd zeker van een goede aankoop, en van een mazouttank waarmee u 100% tevreden bent.

Mazouttank plaatsen

Keuring van uw mazouttank voor het kopen

 

 

Wanneer u een nieuwe mazouttank gaat kopen is het belangrijk dat uw mazouttank voldoet aan de heersende milieu- en veiligheidsnormen. Daarom biedt Tankmasters met veel plezier aan om uw nieuwe mazouttank te keuren. Zo voorkomen we onaangename hindernissen in de toekomst. Stookolie is namelijk een uiterst gevaarlijke stof. Ze is erg ontvlambaar en daarnaast zeer schadelijk voor de bodem. Daarom is een keuring van de mazouttank op tijd en stond enorm belangrijk, en dat door een professional met kennis van zaken. Wanneer we bij Tankmasters de tank voor u keuren kijken we naar een aantal dingen. Zo doen we bijvoorbeeld enkele visuele en praktische tests. Na het keuren ontvangt u ten slotte van ons een conformiteitsattest. Op die manier bent u zeker dat uw nieuwe mazouttank volledig in orde is en kunt u zonder zorgen genieten van een heerlijke warmte in huis of in uw bedrijf.

Waarom uw mazouttank kopen bij Tankmasters?

 

Voor de aankoop van een nieuwe mazouttank moet u bij Tankmasters in Pelt zijn. We zijn een allround specialist in alles wat stookolie en mazouttanks betreft en hebben jarenlange ervaring in de sector op ons palmares staan. En dat is bijzonder handig voor u als klant! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht om een nieuwe mazouttank te kopen, maar ook om uw huidige stookolietank te laten verwijderen of juist te saneren. Ook het opvullen van uw mazouttank kunt u ten slotte door onze specialisten laten uitvoeren. Zo kunt u telkens bij één vaste partner terecht voor alles wat uw stookolietank betreft, en bespaart u uzelf de moeite, tijd en energie van telkens bij een andere partij aan te kloppen.

Neem gerust vrijblijvend contact op om uw mazouttank aan te kopen!

 

Dankzij onze jarenlange kennis in het vak weten we van aanpakken en hoe we elke opdracht efficiënt tot een goed einde brengen. Vertrouw op Tankmasters in Limubrg voor een kwaliteitsvolle service bij u in de buurt. Graag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met onze specialisten hebben over de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een afspraak. U bent van harte welkom!

Mazouttank