Skip to main content

Stookolietank saneren? Vertrouw op de vakmannen van Tankmasters

Uw stookolietank saneren? Laat het aan Tankmasters over

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het saneren van stookolietanks, dan bent u bij TANKMASTERS BVBA aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen op maat voor het opvullen of verwijderen van zowel bovengrondse- als ondergrondse mazouttanks voor zowel particulieren als bedrijven. Het saneren van stookolietanks is namelijk een delicate taak, aangezien stookolie een ontvlambare vloeistof is die bij lekkage ook milieuschade kan veroorzaken. Daarom zorgen wij voor een juiste werkwijze bij het verwijderen van uw oude tank en het plaatsen van uw nieuwe tank, om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Onze werkzaamheden kunnen we in een zeer kort tijdsbestek uitvoeren.

Tankmasters

Wij adviseren u persoonlijk over de beste keuze voor de sanering van uw mazouttank

Voordat we de sanering van uw stookolietank uitvoeren, zullen wij u eerst persoonlijk adviseren over wat in uw situatie de beste keuze is. Hierbij kijken we naar uw wensen met betrekking tot de nieuwe mazouttank die geplaatst kan worden en naar de situatie van de oude tank. Op basis hiervan kunnen we een plan maken wat de beste mogelijkheden voor u zijn.

 

Wij leveren zowel bovengrondse- als ondergrondse mazouttanks. Bij ons heeft u zeer veel keuzemogelijkheden van losse tankaccessoires met bijbehorende onderdelen tot complete professionele verdeelsystemen voor het tanken van uw voertuigen of machines.

Wij saneren uw stookolietank, maar kunnen deze ook verwijderen

Het is vanzelfsprekend dat de oude stookolietank eerst verwijderd wordt voordat er een nieuwe tank geplaatst wordt. In de meeste gevallen is dit mogelijk, hoewel de mogelijkheden hiervoor afhankelijk zijn van de ligging van de oude tank. Wij zorgen voor een keurige verwijdering en afvoer van de oude tank, zonder dat er schadelijke sporen achterblijven. Dit kunnen wij vaak binnen één dag voor u uitvoeren, zonder dat er onnodig breekwerk noodzakelijk is. Als de oude tank niet te verwijderen is, zorgen wij ervoor dat de tank op een keurige manier “onschadelijk” wordt gemaakt

Wat houdt het saneren van uw stookolietank precies in?

Bij het opvullen van gereinigde mazouttanks bieden wij u de keuze tussen zand of biofill hars. Bij TANKMASTERS BVBA hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom maken wij bij het opvullen van tanks doorgaans gebruik van Biofill hars, het veiligste, milieuvriendelijkste en goedkoopste alternatief voor het vullen van gereinigde mazouttanks. Biofill is recycleerbaar en biologisch, en wordt erkend door LNE Leefmilieu Vlaanderen en leefmilieu Brussel. Als u toch de wens heeft om uw tank met zand te vullen, is dit uiteraard ook mogelijk.

Wij staan garant voor een grondige en veilige sanering van uw mazouttank

Wij staan garant voor een zorgvuldige en juiste werkwijze bij het verwijderen van uw oude tank en het plaatsen van uw nieuwe tank. U kunt erop vertrouwen dat deze werkzaamheden door ons snel en efficiënt worden uitgevoerd. Bij TANKMASTERS BVBA begrijpen we dat het saneren van een stookolietank een belangrijke beslissing is. Wij kijken daarom niet alleen naar uw wensen voor de nieuwe tank, maar ook naar de situatie van de oude tank en de ligging van de locatie. Op basis van deze informatie kunnen wij een plan maken wat de beste mogelijkheden voor u zijn.

 

Kortom, bij TANKMASTERS BVBA kunt u rekenen op een professionele en zorgvuldige aanpak bij het saneren van uw stookolietank. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U bent altijd welkom. Alvast tot dan!