Skip to main content

Mazouttank kopen? Tankmasters helpt u graag verder

Mazouttank kopen? Tankmasters helpt u graag verder

Bent u op zoek naar een nieuwe mazouttank? Bij Tankmasters kunt u terecht voor de aankoop van zowel bovengrondse als ondergrondse stookolietanks. Een goede mazouttank is onmisbaar om uw woning of bedrijf te verwarmen. Onze tanks voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van alle nodige accessoires. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste tank voor uw specifieke situatie.

Keuze uit verschillende mazouttanks

Tankmasters biedt u een ruim aanbod aan mazouttanks. Of u nu op zoek bent naar een bovengrondse of ondergrondse tank, een grote of een kleine tank, bij ons vindt u wat u zoekt. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en merken, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze tanks zijn duurzaam, veilig en voorzien van alle nodige toebehoren.

 

We bieden een ruim assortiment aan mazouttanks aan, van verschillende merken en groottes. Zo hebben we onder meer tanks van het merk Roth, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en duurzame tanks. Daarnaast hebben we ook tanks van het merk Desotermic, die speciaal ontworpen zijn voor ondergrondse plaatsing en beschikken over een dubbele wand voor extra veiligheid.

Bovengrondse mazouttank kopen

Een bovengrondse mazouttank heeft als voordeel dat deze eenvoudig te plaatsen en te onderhouden is. Bij Tankmasters bieden we verschillende types bovengrondse tanks aan, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Onze tanks zijn dubbelwandig, waardoor ze extra veiligheid bieden. Bovendien zijn ze voorzien van alle nodige accessoires, zoals een peilglas, vulpistool en een overvulbeveiliging. Onze accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een veilige en efficiënte werking van uw mazouttank.

mazouttank kopen

Ondergrondse mazouttank kopen

Een ondergrondse mazouttank is een goede keuze als u niet veel plaats hebt of als u de tank liever niet in het zicht hebt staan. Tankmasters biedt verschillende types ondergrondse tanks aan die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze tanks zijn voorzien van een ultrasone lekdetectie, een overvulbeveiliging en een peilglas. Zo bent u zeker van een veilige en betrouwbare tank.

Mazouttank kopen met professioneel advies

Bij de aankoop van een mazouttank is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Onze experts staan u graag bij met professioneel advies. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een mazouttank koopt die voldoet aan uw wensen en eisen. Onze technici staan u graag bij met advies over welke tank het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Zo kijken we onder meer naar uw verbruik, de beschikbare ruimte voor de tank en of u een bovengrondse of ondergrondse tank wenst.

Contacteer ons vrijblijvend voor de aankoop van uw nieuwe stookolietank!

Bij het kopen van een mazouttank is het belangrijk om ook rekening te houden met de wetgeving en eventuele vergunningsaanvragen. Onze experts kunnen u hierover adviseren en indien gewenst ook de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Naast de aankoop van een mazouttank, bieden we ook diensten aan op het gebied van tanktransport en -plaatsing. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe tank veilig en professioneel wordt geplaatst en aangesloten op uw mazoutinstallatie.

 

Kortom, bij Tankmasters kunt u niet alleen terecht voor het keuren en saneren van uw mazouttank, maar ook voor het kopen van een nieuwe tank en bijbehorende services. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.