Skip to main content

Mazouttank kopen bij Tankmasters aan een uitstekende prijs

Mazouttank kopen bij Tankmasters aan een uitstekende prijs

Heeft u interesse in de aankoop van een mazouttank, dan zit u bij Tankmasters ongetwijfeld op de juiste plek. Wij zijn namelijk een gevestigde waarde in de sector en gespecialiseerd in alles wat stookolie en stookolietanks betreft. Bevindt u zich dus in de regio Limburg en heeft u voor de investering in uw mazouttank nood aan een betrouwbare partner? Lees dan zeker verder.

Welke mazouttank kopen? Onze specialisten geven oprecht advies op maat

Om welke reden u ook een mazouttank koopt, Tankmasters staat altijd klaar om u te adviseren bij de verschillende keuzes die u moet nemen. We beschikken over een uitgebreid gamma aan verschillende types mazouttanks, waarin we u graag wegwijs maken. Of u nu een particulier bent of een professioneel, wij hebben voor iedereen wat wils.

U heeft bijvoorbeeld, logischerwijze, de keuze tussen bovengrondse en ondergrondse tanks. Maar we houden ook rekening met uw andere wensen en voorkeuren. Heeft u nood aan een tank die enkelwandig is, of koopt u liever een dubbelwandige stookolietank? Hoeveel liter moet deze mazouttank precies bevatten, en uit welk materiaal zou u graag willen dat de tank bestaat? Zo heeft u de keuze tussen een tank uit metaal, maar ook uit kunststof.

U ziet: bij de aankoop van een mazouttank komt heel wat kijken. Daarom is het geven van oprecht en professioneel advies bij Tankmasters een topprioriteit. Wij behartigen altijd de belangen van onze klanten en gaan tot het uiterste om hen te ontzorgen, zodat ze zich bij de aankoop van hun mazouttank nergens zorgen over hoeven te maken en een duurzame investering doen, waaraan ze nog jaren plezier beleven.

Meer dan de verkoop van mazouttanks

Wist u bovendien dat wij bij Tankmasters instaan voor meer dan louter de verkoop van ondergrondse en bovengrondse mazouttanks? Wij zijn namelijk een allround specialist, en dus kunt u voor alles wat uw mazout of mazouttank betreft bij ons terecht! Is uw stookolietank bijvoorbeeld toe aan een grondige reiniging? Wij nemen het met veel plezier op ons. Volgens de wet moet u uw tank bovendien met regelmaat laten controleren door een erkende instantie. Wij zijn zo’n instantie, en voorzien u na onze keuring bovendien van een conformiteitsattest. Zo bent u helemaal zeker dat alles in orde is en kunt u met een gerust hart gebruik maken van onze diensten. Van aankoop van uw mazouttank tot verwijdering en meer: wij staan altijd met man en macht voor u klaar!

Nieuwe mazouttank kopen? Eerst de oude (met ons) verwijderen! 

Wanneer u een nieuwe mazouttank wilt kopen maar momenteel nog een oude mazouttank in uw woning heeft staan, voeren wij ook met veel plezier de verwijdering daarvan uit. Is uw stookolietank gebrekkig of buiten gebruik? Dan saneren we hem eerst, zodat alles zo veilig mogelijk verloopt en zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele risico’s. U ziet: bij Tankmasters kunt u voor werkelijk alles terecht. En dat is handig, want zo hoeft u geen onnodige tijd en energie te besteden aan het zoeken van een externe partner.

Mazouttank

Allround service voor stookolie en tanks bij Tankmasters 

Bent u toe aan een nieuwe mazouttank en bent u geïnteresseerd in wat we bij Tankmasters allemaal voor u kunnen betekenen? Wij lichten u graag in over wat we met onze diverse diensten allemaal voor u kunnen betekenen. 

Contacteer ons dus gerust via het online contactformulier of mail naar milieu@verkoyen.be voor meer info of simpelweg een vrijblijvende afspraak. We ondersteunen u graag van A tot Z in alles wat stookolie of mazouttanks betreft, en zijn snel inzetbaar. U bent altijd welkom: alvast tot dan!