Skip to main content

Mazouttank keuren? Bij Tankmasters kunt u altijd terecht voor topservice

Expert in mazouttank keuringen: de vakmannen van Tankmasters 

Tankmasters is uw expert op het gebied van mazouttank keuringen. Of het nu gaat om een bovengrondse of ondergrondse tank, wij zorgen voor een grondige en professionele keuring. Wist u dat het verplicht is om uw mazouttank te laten keuren? Zo voorkomt u lekkages en leveringsstops. Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw tank. Neem daarom contact op met Tankmasters voor een keuring op maat.

Wat houdt een mazouttank keuring in?

Bij een mazouttank keuring door Tankmasters controleren we uw tank op verschillende aspecten.

  1. Zo beginnen we met een uitgebreide visuele controle van de tank en de inkuiping.
  2. Daarnaast controleren we de aanwezigheid van water en slib in de tank en gaan we na of er verontreinigingen zijn, zowel binnen als buiten de tank.
  3. Ook de overvulbeveiliging en het lekdetectiesysteem worden grondig gecheckt.

Waarom is het belangrijk om uw mazouttank te laten keuren?

Het wettelijk verplicht laten keuren van uw mazouttank is niet voor niets. Stookolie heeft ontvlambare eigenschappen en kan bovendien erg vervuilend zijn voor de bodem bij een lek in de tank. Door uw tank tijdig te laten keuren, voorkomt u problemen en bent u verzekerd van veilig en verantwoord gebruik van uw tank. Tankmasters is uw partner voor een professionele keuring en geeft u graag meer informatie.

Wanneer is het nodig om uw mazouttank te laten saneren?

Een mazouttank laten saneren is nodig wanneer er bijvoorbeeld sprake is van lekkages of wanneer de tank niet meer aan de huidige veiligheidsnormen voldoet. Ook bij een verouderde of beschadigde tank is het verstandig om deze te laten saneren. Tankmasters is uw specialist in mazouttank sanering en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Verkoop van nieuwe mazouttanks bij Tankmasters: zowel boven- als ondergrondse tanks!

Bij Tankmasters kunt u niet alleen terecht voor de keuring en sanering van uw mazouttank, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe tank. We beschikken over een ruim aanbod aan bovengrondse en ondergrondse tanks en adviseren u graag over de beste optie voor uw situatie. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare tank.

Tankmasters: uw partner in mazouttank keuring en sanering. Contacteer ons!

Contacteer ons vandaag nog voor het keuren van uw mazouttank. Tankmasters is een erkend en gecertificeerd bedrijf voor de keuring van mazouttanks. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen en komen graag bij u langs voor een keuring op maat. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van alle wettelijke bepalingen. Bovendien geven we u na de keuring graag advies over hoe u uw stookolietank in goede staat kunt houden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik blijven maken van uw mazouttank. Neem contact op via onze website of bel ons voor meer informatie en een afspraak. Wij staan voor u klaar!

mazouttank keuren