Skip to main content

Bovengrondse mazouttank van de specialisten van Tankmasters

Bovengrondse mazouttank van de specialisten van Tankmasters

Een bovengrondse mazouttank heeft tal van voordelen, en al zeker wanneer u hem aankoopt bij Tankmasters. Wij specialiseren ons in zowel boven- als ondergrondse mazouttanks en leveren telkens de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs. Lees hier meer over onze diensten en producten.

Waarom een bovengrondse mazouttank nemen?

Een bovengrondse mazouttank plaatsen brengt tal van voordelen met zich mee. Het gebeurt bijvoorbeeld wel eens in een ouder huis dat de mazouttank zich onder de grond bevindt. Dat maakt het bijzonder moeilijk om deze te verwijderen. Bij het verwijderen van een mazouttank zal het dan ook vaak gebeuren dat ondergrondse mazouttanks wel buiten gebruik worden gesteld, maar alsnog op hun plaats blijven zitten. Maak het daarom voor uzelf niet te moeilijk en kies liever voor een bovengrondse mazouttank. Deze zijn niet alleen gemakkelijk om te plaatsen en verwijderen, maar ook om op te vullen. Wanneer u stookolie bestelt voor uw bovengrondse mazouttank hoeft u zich dus nooit zorgen te maken om enige risico’s. Bovendien is een bovengrondse mazouttank ook in prijs voordeliger dan een ondergrondse mazouttank, gezien de plaatsing heel wat minder werkuren én energie vergt!

Bovengrondse mazouttank laten keuren

 

Wanneer u een nieuwe bovengrondse mazouttank koopt, is het wettelijk verplicht deze te laten keuren. Bij sommige types en op sommige plaatsen is het zelfs verplicht om van tijd tot tijd uw mazouttank na te laten kijken, om te zien of hij nog in orde is en conform aan de maatregelen. Om het u gemakkelijk te maken biedt Tankmasters daarom ook deze service aan. U kunt uw nieuwe mazouttank dus gewoon laten keuren bij ons.

Ons gespecialiseerde team gebruikt zijn uitgebreide vakkennis voor het uitvoeren van verschillende soorten tests. Dat zijn zowel visuele tests als tests die de druk van de tank analyseren. Wanneer een bovengrondse mazouttank goedgekeurd is, kunt u dat herkennen aan de groene dop of door middel van een merkplaat.

Deze merkplaat draagt het herkenningsnummer van de technicus die de keuring uitvoerde. Daarbij staat ook wanneer ze gekeurd is en tegen wanneer ze nogmaals moet gekeurd worden. Handig! Bovendien ontvangt u bij ons ook een conformiteitsattest. Zo bent u 100% zeker dat alles in orde is en dat uw bovengrondse mazouttank volkomen veilig is in gebruik!

Bovengrondse mazouttank

Welk type bovengrondse mazouttank kiest u?

 

Er bestaan verschillende soorten bovengrondse mazouttanks. Daarom is het belangrijk dat u weet met welk doel u deze wilt aankopen en plaatsen en aan welke eisen uw bovengrondse mazouttank moet voldoen. Tankmaster is een bedrijf dat zowel particulieren als professionals ondersteunt. Onze service is dan ook aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende mazouttanks om uit te kiezen. Een van de belangrijke keuzes is de inhoud: hoeveel liter wilt u dat de tank kan houden? Uit wat voor materiaal uw mazouttank moet bestaan is een andere keuze. Kiest u voor kunststof of metaal? Waar wilt u de mazouttank plaatsen, binnen of buiten? Tijdens een persoonlijke en vrijblijvende afspraak zullen we samen met u al deze dingen bespreken. Dankzij hun jarenlange kennis en specialisatie in stookolie en mazouttanks zijn de medewerkers van Tankmasters uiterst geschikt om eender welke vraag te beantwoorden en om u te helpen de juiste keuze te maken.

Full service voor bovengrondse mazouttanks

Bent u toe aan een nieuwe bovengrondse mazouttank en lijkt Tankmasters u de geschikte partner? Dan zitten we graag een keertje vrijblijvend en persoonlijk met u samen om de mogelijkheden voor uw nieuwe bovengrondse stookolietank te bespreken. Aarzel dus niet om contact met onze medewerkers op te nemen: we helpen u maar al te graag verder. U kunt ons bereiken door het online contactformulier op onze website in te vullen of door een mailtje te sturen naar milieu@verkoyen.be. We heten u van harte welkom, tot dan!

Bovengrondse stookolietank